Checklist voor een top groepsuitje in Amsterdam

Geplaatst op

Wat is een goede manier om een groepsuitje in Amsterdam te organiseren? Bij Uitjesbureau hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met de organisatie van evenementen voor bedrijven. Wij weten dus als geen ander dat er ontzettend veel werk komt kijken bij de organisatie van een event of groepsuitje. Daarom delen wij van Uitjesbureau Amsterdam graag onze checklist voor een top groepsuitje Amsterdam!

  1. Vind een geschikte datum

Het vinden van een geschikte datum is vaak een flinke zoektocht. Zeker als je met een grote groep van collega’s bent, zijn er altijd mensen die er niet bij kunnen (of willen) zijn. Stuur van tevoren een datumprikker en bekijk op welke datum de meeste mensen beschikbaar zijn. Je kunt nooit met iedereen rekening houden, dus focus daarom op de mensen die wél kunnen. Als je een geschikte datum hebt gevonden, kun je de uitnodigingen gaan versturen. Laat je je collega’s in spanning wat voor activiteit er op de planning staat? Of laat je ze alles vooraf al weten? Die keuze is aan jou en je collega’s van het organisatiecomité. 

  1. Bepaal het doel en thema van de dag

Draait het groepsuitje om teambuilding, vieren jullie een jubileum en wordt er flink uitgepakt of is er een reorganisatie geweest en is het de bedoeling dat collega’s elkaar beter leren kennen? Wij van Uitjesbureau vinden het fijn om dit vooraf te weten, zodat hier rekening mee gehouden kan worden tijdens de organisatie en voorbereiding. De verschillende activiteiten die wij aanbieden zijn voornamelijk gefocust op teambuilding, maar natuurlijk is er ook een mogelijkheid om flink uit te pakken met verschillende maatwerk mogelijkheden. Bepaal dus van tevoren wat het doel van de dag is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

  1. Partners wel of niet mee?

Wordt dit een groepsuitje waarbij de partners ook mee mogen? Of is het alleen bedoeld voor collega’s? Ben je met een hechte groep collega’s, dan is het leuk om partners mee te vragen. Wanneer veel collega’s elkaar eigenlijk niet zoveel weten van elkaars privéleven kan het misschien overbodig zijn om de partners ook uit te nodigen.

  1. Zoek een geschikte locatie

De locatie is zeer belangrijk, want als de locatie niet is wat je ervan had verwacht, kan het veel invloed hebben op de sfeer. Hoe fijn is het om een locatie te hebben waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de service, gastvrijheid en het eten? Bij Uitjesbureau werken we samen met diverse horecalocaties, bij deze locaties heb je gegarandeerd een geslaagde avond. Heb je een andere locatie in gedachte? Een locatiebezoek kan nooit kwaad! Vind je het prettig als je contactpersoon vanuit Uitjesbureau meegaat naar het locatiebezoek? Laat het weten en wij regelen het.

  1. Budget

Bespreek vooraf met je leidinggevende wat het budget per persoon is voor het groepsuitje. Aan de hand daarvan kun je namelijk veel beter een leuke activiteit uitzoeken! Onze groepsuitjes zijn geschikt voor kleine en grote budgetten en wij zorgen altijd dat er voor iedereen wat tussen zit! Let op, onze prijzen zijn altijd exclusief BTW dus houdt hier dan ook rekening mee in je budget.

Onze laatste tip is natuurlijk: contact opnemen met het beste evenementenbureau van Nederland, Uitjesbureau Amsterdam! Wij staan altijd voor je klaar en organiseren de leukste groepsuitjes met alles erop en eraan.

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Gerelateerde berichten

Voordelen van het oprichten van een BV

Een eenmanszaak moet een gedegen administratie voeren. Daarnaast is het fijn om medewerkers in te kunnen huren en directionele taken te kunnen...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden