Sneller en veiliger werken: voordelen elektrische takel

Geplaatst op

Er zijn een aantal voordelen verbonden met de elektrische takel. In deze blog willen we die graag met je doornemen. Als ondernemer en werkgever wil je dat je mensen op een goede en vooral veilige manier kunnen werken. Dit is heel goed mogelijk met een elektrische takel. Kijk snel met ons mee naar de voordelen en ontdek ze allemaal.

Snel de productie omhoog

Met een elektrische takel kun je verrassend snel de productie omhoog zien gaan, letterlijk en figuurlijk. Doordat je nu minder hoeft te werken met onhandige logge machines of je zelf hoeft te verhouden tot handwerk, zul je zien dat er meer werk uit de handen van je werknemers komt. Alles loopt gewoon een stuk sneller. Daarnaast is er nog een voordeel met deze manier van werken verbonden: je werknemers raken minder snel geblesseerd. Een groot voordeel, want je hebt zo echt minder ziekte uitval.

Snel veel gewicht tillen

Een elektrische takel kan veel gewicht getild worden. Er bestaan verschillende elektrische takels waaruit je kunt kiezen met een tilgewicht van 63 kg t/m 5.000 kg. Het hangt natuurlijk helemaal af van je bedrijf en welke soort producten je hebt en hoe je deze gestald hebt. Hoe het ook precies zit, een elektrische takel kan snel veel gewicht tillen.

Lagere kosten

Door takel kun je vaak met minder mankracht af en dat scheelt in de portemonnee. Wanneer je nooit een bijzonder zware lading hoeft te tillen, dan heb je genoeg aan een elektrische takel. Op deze manier bespaar je ook op de kosten voor zwaar materiaal, zoals een heftruck. Welke voordelen zijn er nog meer? Een kleine opsomming:

  • Stil
  • Bijna geen onderhoud
  • Makkelijk te gebruiken met kleine introductie

Conclusie

Wanneer je een elektrische takel in je bedrijf of op de bouwplaats gebruikt, dan gaan dingen sneller. Je ziet dat werk eerder af is. Stenen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk naar boven getakeld worden tijdens de bouw van een huis. Wanneer je dit handmatig moet doen heb je veel spierkracht nodig. Beter is het een elektrische takel te gebruiken.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je de leukste blogs en informatieve artikelen over bedrijfsvoering. Ontdek alle leuke tips en laat je inspireren.

Gerelateerde berichten

Innoveer Uw Verkeersmanagement met Erdi: Verkeerspollers en Kentekenherkenning

In de steeds veranderende stedelijke landschappen is het beheer van verkeer en veiligheid een voortdurende uitdaging. Erdi Verkeerstechniek staat in...

Lees meer

Uw Opslagoplossingen in Noord-Holland: Wormerveer en Purmerend

Bij het zoeken naar een flexibele en betrouwbare opslagruimte in Noord-Holland, zijn zowel Wormerveer als Purmerend populaire opties voor...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden