Tips om te blijven leren tijdens je carrière

Geplaatst op

Wanneer je veel ambitie hebt in je carrière, dan kan je ver komen door jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn diverse competenties waar je op kunt focussen die ervoor zorgen dat je steeds het maximale uit je werkervaring haalt. Naast je werk moet er bijvoorbeeld ook ruimte zijn om nieuwe kennis op te doen en op deze manier je werk steeds beter te doen. Leren stopt dus niet na de studie. Blijf jezelf ontwikkelen en bouw genoeg kennis en ervaring op om steeds een stap te maken naar een nieuwe functie of je bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

Blijf innoveren

De beste manier om carrière te maken is als je naast je werk blijft ontwikkelen. Leer daarom innoveren. Zo kan je jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt verder ontwikkelen. Ga mee met de laatste trends en zorg dat er genoeg innovatie mogelijkheden zijn binnen de projecten. Wees daarnaast helder over jouw doelen en deel dit met je medewerkers. Sta dus niet stil maar blijf innoveren.

Leerzame omgeving

De werkplek is ook een goede leerplek. Ga aan de slag bij een werkgever die hier ruimte voor biedt. Zo zal in iedereens takenpakket wel werkzaamheden vinden waar je op gegeven moment niet meer verder ontwikkelt. Je moet niet veranderen in alleen maar een doener. Maar juist de tijd nemen en krijgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Zelfkennis

Ga aan de slag met het leren kennen van jezelf. Hiermee doelen we op de competenties waar je goed en slecht in bent, maar ook je persoonlijkheid. Zo kan iedereen op een verschillende manieren goede resultaten behalen door simpelweg het werk naar eigen hand te zetten. Ontdek hoe je jij het beste werkt en zorg ervoor dat je jouw werkzaamheden kan invullen op een manier waar je het beste presteert.

Volg bijles in studentenvakken

Heb je behoefte aan een opfriscursus of wil je met een vakkennis opdoen dat je nog mist. Tijdens je carrière of ondernemen zul je ongetwijfeld tegen momenten aanlopen waar je baat hebt bij extra kennis. Gelukkig zijn er veel opleidingen te vinden die je parttime naast je huidige baan kan volgen. Extra hulp nodig? Volg bijles in Den Haag bij een student of afgestudeerde die alle ins en outs weet van een vak. Met persoonlijke 1 op 1 aandacht leer je alleen maar van de beste.

Gerelateerde berichten

Het Slimme Verwarmen: De Gids voor het Kopen van Houtpellets

Met de toenemende nadruk op duurzame energie en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen, is het kopen van houtpellets een aantrekkelijke optie...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden