8 voordelen van privé vliegen

Geplaatst op

Commerciële luchtvaartmaatschappijen verkopen brede stoelen,suites en privé-appartementen om de eerste klas extravaganter te maken dan ooit tevoren. En toch blijft privé vliegen de meest luxueuze en handige manier om te reizen, dankzij een reeks voordelen die de eerste klas nooit kan overtreffen.

Kies welke keuken je maar wilt

Of je nu zin hebt in haute cuisine met Champagne of het Indiase eten van je favoriete afhaalplek, het menu aan boord van je privéjet is helemaal aan jou. Terwijl een eerste klas vlucht een fatsoenlijke maaltijd kan bieden draait in je eigen vliegtuig alles om maatwerk, tot het merk van thee toe. Dit niveau is gewoon niet te halen door een commerciële luchtvaartmaatschappij.

Land dichter bij je eindbestemming

Wanneer je privé vliegt, kies je zelf de vertrek- en aankomstterminals. Woon je in de buurt van een klein privé vliegveld, dan staat het je vrij om van daaruit te vertrekken en het verkeer op een druk knooppunt te vermijden. En zodra je vertrekt, kan je privé vliegtuig landen op de luchthaven die het dichtst bij je bestemming ligt. Op deze manier kun je meer tijd doorbrengen op je eindbestemming en minder om er te komen.

Geen langdurige tussenlandingen

Laat je niet beperken door het vluchtschema van de luchtvaartmaatschappij. Moet je voor een vergadering naar Parijs? Laat je rechtstreeks vliegen. Dit betekent dat je niet meer op de luchthaven hoeft te slapen of urenlang tussen de vluchten hoeft te wachten. En als je te laat komt, hoef je niet meer door de luchthaven te sprinten. Deze keer wacht het vliegtuig op je.

Laat je huisdier naast je zitten

Een lange vlucht kan voor je huisdier erg oncomfortabel zijn. En dat is als het beestje überhaupt in staat is om mee te komen. Niet alle commerciële vluchten staan een huisdier aan boord toe, of rekenen forse kosten aan om dit te doen. Op een privéjet kan je huisdier direct naast je zitten en geniet het dier van dezelfde comfort.

Kies je vliegtuig en het interieur

Is je stijl klassiek of modern? Wil je de capaciteit om zeven of veertien zitplaatsen te hebben? Dit zijn geen vragen die je hoort van een commerciële luchtvaartmaatschappij. Privé vliegen biedt een scala aan maten en luxueuze interieurs, en je bepaalt zelf welke voor jou geschikt is.

Vertrek wanneer je wilt

Commerciële vluchten houden zich aan een vast schema dat vaak wordt vertraagd door externe variabelen. De meest voorkomende oorzaak van een vertraagde vlucht is niet het weer – het is een vliegtuig dat te laat aankomt. Wanneer je privé vliegt, kies je zelf een vertrektijd die het meest geschikt is voor je planning.

Het hele vliegtuig voor jezelf

Stel je voor dat de enige passagiers aan boord van je volgende vlucht de passagiers zijn die je hebt uitgenodigd. Op een privévlucht kun je tijdens de vlucht vertrouwelijke vergaderingen houden, ononderbroken werken of tijd doorbrengen met je vrienden en familie.

Geniet van privé-lounges en terminals

Hoe luxueus de eerste klas cabine ook is, de enige manier om er te komen is door de chaos en lange wachtrijen op de luchthaven te trotseren. Maar als je privé vliegt, kan je chauffeur rechtstreeks naar de vertrekhal rijden. Sommige privéterminals bieden zelfs een luxueuze privé lounge waar je kunt ontspannen terwijl je wacht tot je vrienden of zakenpartners aankomen.

Deze redenen zijn slechts een paar van de talloze voordelen van reizen met een privéjet. Je kunt zelfs nog een stap verder gaan en zelf gaan vliegen. Hiervoor moet je wel eerst een piloot opleiding volgen. Vervolgens kun je zelf je gang gaan, zoals John Travolta doet.

Gerelateerde berichten

Innoveer Uw Verkeersmanagement met Erdi: Verkeerspollers en Kentekenherkenning

In de steeds veranderende stedelijke landschappen is het beheer van verkeer en veiligheid een voortdurende uitdaging. Erdi Verkeerstechniek staat in...

Lees meer

Uw Opslagoplossingen in Noord-Holland: Wormerveer en Purmerend

Bij het zoeken naar een flexibele en betrouwbare opslagruimte in Noord-Holland, zijn zowel Wormerveer als Purmerend populaire opties voor...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden