Ben je op zoek naar zakelijk internet en zakelijke mobiele telefonie?

Geplaatst op

Ben je ondernemer en werk je met een groot team samen, waardoor je altijd en overal bereikbaar dient te zijn? Dan is het belangrijk om een goede zakelijke internet- en telefonieprovider uit te kiezen. Vooral voor je klanten en het zorgeloos kunnen uitoefenen van jullie werk is het belangrijk dat de verbinding betrouwbaar en veilig is. Hoe beter mensen je onderneming kunnen bereiken, hoe hoger de klanttevredenheid zal zijn. Op deze pagina lees je hoe je van tevoren kunt bepalen welke internetsnelheid je onderneming nodig heeft en wat de voordelen van zakelijke mobiele telefonie zijn. Om zoveel mogelijk uit je onderneming te halen, is bereikbaarheid erg belangrijk!

Hoe kom je erachter welke internetsnelheid je onderneming nodig heeft?

Internet voor bedrijven is vooral interessant als het om glasvezel gaat. Het mooie aan glasvezel is namelijk dat je uit verschillende snelheden kunt kiezen. De internetsnelheid begint bij 10Mb/s en kun je eigenlijk oneindig ver ophogen. Om te bepalen welke snelheid bij je onderneming past, is het belangrijk om de dagelijkse werkzaamheden via internet op te schrijven. Doe je bijvoorbeeld aan videoconferencing, maak je gebruik van VolP telefonie, upload of download je veel bestanden en werk je met bepaalde online software, waar je snel internet voor nodig hebt? Dan is het belangrijk om voor een snelle variant van zakelijk internet te kiezen.

Op die manier krijg je geen vertragingen in je netwerk en kun je zonder zorgen online blijven voor je klanten. Vooral bedrijven die bijvoorbeeld met online grafische software werken, hebben een snelle internetverbinding nodig. Anders kun je uren over een kleine fotoshop doen, waar je ook in 10 minuten mee klaar kon zijn.

Wat is het voordeel van zakelijke mobiele telefonie?

Zakelijke mobiele telefonie is vooral interessant als jij of je team los van hun privé smartphone dagelijks bereikbaar dient te zijn voor klanten. Het is als medewerker bij een bedrijf niet fijn om klanten je privé nummer te geven. Vandaar dat je voor zakelijke mobiele telefonie kunt kiezen. Voor jou als ondernemer is dit interessant, omdat je de kosten ervan kunt aftrekken van de winst uit je onderneming. Waardoor je minder geld aan de Belastingdienst hoeft te betalen. Je mag zowel de zakelijke abonnementskosten als de aanschafkosten aftrekken. Het dataverbruik en de gesprekskosten zijn ook aftrekbaar. Betaal je btw, dan kun je dit tijdens de aangifte omzetbelasting aangeven. Het is wel belangrijk om de bonnen goed te bewaren als bewijs.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden