Je verkregen coronasteun legitimeren

In deze blog gaan we je meer vertellen over wat je nodig hebt om je coronasteun te legitimeren. Lees er meer over.

Ben jij een ondernemer en heb je in de coronaperiode steun ontvangen om je bedrijf overeind te houden? Dan is het noodzakelijk dat je bewijzen aanlevert dat het inderdaad zo is dat je omzetderving hebt geleden in de coronatijd.
Een derdenverklaring now is nodig om een bewijs te hebben dat je daadwerkelijk omzetderving geleden hebt.
We gaan er meer over vertellen in deze blog dus lees snel verder om de nodige informatie te krijgen waar je zeker mee verder kan.

Een derdenverklaring now

Omdat je steun hebt ontvangen in de coronaperiode, dit ten behoeve van je bedrijf dat misschien moest sluiten tijdens de verschillende lockdowns, is het erg belangrijk om te zorgen dat jij een verklaring krijgt van een onafhankelijke expert op financieel gebied, waarmee je kunt aantonen dat je inderdaad omzetderving geleden hebt en dat het daarom gerechtvaardigd is dat je de steun aangevraagd hebt en gekregen. Het was natuurlijk erg belangrijk dat je steun kreeg omdat je je personeel wilde betalen. Zeker in de horeca zien we dat veel mensen overgestapt zijn naar een andere tak van sport omdat de baanzekerheid in de coronaperiode zo laag was in deze branche. Daardoor moesten veel mensen weer opgeleid worden toen de coronabeperkingen eraf gingen. Veel nieuw personeel werd aangenomen dat dus nog opgeleid moest worden. Financieel dienstverlener de branche-organisatie of een administratiekantoor kan je helpen aan een derdenverklaring.

Gemakkelijke verklaring verkrijgen

Wanneer je graag gemakkelijk een derdenverklaring now wilt hebben, want je kun je dit heel gemakkelijk voor elkaar maken door te kijken op nuregelen.nl.
Het is erg belangrijk dat er een verklaring komt, dit is in principe een definitieve berekening van de situatie zoals die was en is, op deze manier voorkom je dat je de coronasteun terug moet betalen aan de regering. Met een verklaring van een onafhankelijke expert zit je zeker goed wat dit betreft.
Wij vinden het erg leuk om je op de hoogte te houden van allerlei zakelijke onderwerpen. Lees ook de andere publicaties op onze site om op de hoogte te blijven.