Wij bevelen ParcelParcel aan voor het versturen van pakket.

wierook kopen

Wilt u wierook kopen ? Bij ananda.nl bestelt u eenvoudig wierook en allerlei andere new age producten.

OCR software

Met OCR software kun je eenvoudig boeken en oude documenten inscannen en omzetten naar bewerkbare teksten.

Watermachines voor bedrijven

Met watermachines van BRITA Vivreau kun je op ieder moment werknemers en gasten voorzien van gekoeld en heet water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Kijk voor meer informatie op de website.

Elektrische takels

Een elektrische takel koop je al vanaf 806,65 bij HIjsenenzo. Bekijk de website voor meer informatie.
zie opmerking

Accountantskantoor Hoff

Heeft u vragen over financiële of fiscale zaken? Accountantskantoor Hoff in Zwaag gaat graag met u rond de tafel zitten om tot op een oplossing te komen.

Beveiliging van bedrijfspanden

De beveiliging van je bedrijfspand regel je met de objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis.

Bouwplaatsbeveiliging door VPS

Bouwplaatsen worden vaak ongewenst betreden door onbevoegden. Voorkom diefstal en vandalisme door de bouwplaats te beveiligen met de hulp van VPS Nederland.

BHV cursus

Wil je als MKB’-er een BHV cursus volgen ? HBO Safe biedt verschillende trainingen door heel Nederland.

Finqle.nl: MKB-factoring

Finqle helpt MKB-ers met het versnellen van het debiteurenbeheer. De MKB-factoring via Finqle.nl betaalt alle ingediende facturen binnen 24 uur, waardoor u snel over het geld beschikt. Wij innen deze bedragen vervolgens bij uw debiteuren.

Wij bevelen ParcelParcel aan voor het versturen van pakket.

Brandveilige deuren

In sommige bedrijfstakken maken brandwerende deuren het verschil tussen een goedlopend bedrijf en een afgebrand bedrijfspand. Kies daarom voor de veilige deuren van de Branddeurenfabriek.

Bedrijfskleding met badges

Je bedrijfskleding is ook een vorm van reclame voor je bedrijf. Laat deze bijvoorbeeld voor zien met badges met de dienstverlening die je biedt. De beeltenissen op een badge zeggen meer dan woorden, daarnaast worden je medewerkers sneller herkend als dienstverlener.

Onbetaalde facturen

Worden uw facturen niet betaald? Als mkb’-er is dit één van je grootste nachtmerries: niet betalende klanten. Een deurwaarder inschakelen kan dan noodzakelijk zijn om je rekeningen alsnog betaald te krijgen. Klik op de link voor meer informatie.

Goede bedrijfsdeuren

Bewaar je waardevolle spullen in je bedrijfspand of ga je om met risicovolle middelen. Kies dan voor goede bedrijfsdeuren van de Bedrijfsdeurenfabriek.

Indebv.nl

Op een gedegen manier een BV oprichten doet u met indebv.nl . Voor advies en begeleiding raadpleeg je de experts van Indebv.nl. Dan weet je zeker dat een BV werkelijk de juiste rechtsvorm voor jouw bedrijf is.

Efficiënt werken

Zorg voor minder uitloop en stress bij het personeel. Het Adviesbureau helpt je door middel van lean management het plezier en de juiste energie terug te krijgen op de werkvloer.

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Ontwikkel sociale- en management skills met een training leiderschap. Zet jezelf op de kaart en groei door!

Werken met hoogwerkers

Als je aan de slag wil met een hoogwerker, dan dien je te beschikken over een certificaat. Hoogwerker-certificaat.nl biedt opleidingen en cursussen aan tegen zeer scherpe tarieven.

Veiligheidscertificaten

Werknemers die vaak in een loods of magazijn werken, krijgen vaak te maken met grote apparatuur die ze moeten bedienen. We adviseren dan ook om voor het werken met grote apparatuur een veiligheidsopleiding te volgen.

Brandveiligheid

Voor grote gebouwen is de brandveiligheid van lastig te garanderen. Brandschermenfabriek.nl levert echter alle voorzieningen die je nodig hebt.