Tips voor ondernemers

Bekijk ParcelParcel voor het versturen van pakket.

wierook kopen

Wilt u wierook kopen ? Bij ananda.nl bestelt u eenvoudig wierook en allerlei andere new age producten.

OCR software

Met OCR software kun je eenvoudig boeken en oude documenten inscannen en omzetten naar bewerkbare teksten.

Watermachines voor bedrijven

Met watermachines van BRITA Vivreau kun je op ieder moment werknemers en gasten voorzien van gekoeld en heet water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Kijk voor meer informatie op de website.

Elektrische takels

Een elektrische takel koop je al vanaf 806,65 bij HIjsenenzo. Bekijk de website voor meer informatie.

Accountantskantoor Hoff

Heeft u vragen over financiële of fiscale zaken? Accountantskantoor Hoff in Zwaag gaat graag met u rond de tafel zitten om tot op een oplossing te komen.

Beveiliging van bedrijfspanden

De beveiliging van je bedrijfspand regel je met de objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis.

Bouwplaatsbeveiliging door VPS

Bouwplaatsen worden vaak ongewenst betreden door onbevoegden. Voorkom diefstal en vandalisme door de bouwplaats te beveiligen met de hulp van VPS Nederland.

BHV cursus

Wil je als MKB’-er een BHV cursus volgen ? HBO Safe biedt verschillende trainingen door heel Nederland.

Finqle.nl: MKB-factoring

Finqle helpt MKB-ers met het versnellen van het debiteurenbeheer. De MKB-factoring via Finqle.nl betaalt alle ingediende facturen binnen 24 uur, waardoor u snel over het geld beschikt. Zij innen deze bedragen vervolgens bij uw debiteuren.

Brandveilige deuren

In sommige bedrijfstakken maken brandwerende deuren het verschil tussen een goedlopend bedrijf en een afgebrand bedrijfspand. Kies daarom voor de veilige deuren van de Branddeurenfabriek.

Bedrijfskleding met badges

Je bedrijfskleding is ook een vorm van reclame voor je bedrijf. Laat deze bijvoorbeeld voor zien met badges met de dienstverlening die je biedt. De beeltenissen op een badge zeggen meer dan woorden, daarnaast worden je medewerkers sneller herkend als dienstverlener.

Onbetaalde facturen

Worden uw facturen niet betaald? Als mkb’-er is dit één van je grootste nachtmerries: niet betalende klanten. Een deurwaarder inschakelen kan dan noodzakelijk zijn om je rekeningen alsnog betaald te krijgen. Klik op de link voor meer informatie.

Goede bedrijfsdeuren

Bewaar je waardevolle spullen in je bedrijfspand of ga je om met risicovolle middelen. Kies dan voor goede bedrijfsdeuren van de Bedrijfsdeurenfabriek.

Indebv.nl

Op een gedegen manier een BV oprichten doet u met indebv.nl . Voor advies en begeleiding raadpleeg je de experts van Indebv.nl. Dan weet je zeker dat een BV werkelijk de juiste rechtsvorm voor jouw bedrijf is.

Efficiënt werken

Zorg voor minder uitloop en stress bij het personeel. Het Adviesbureau helpt je door middel van lean management het plezier en de juiste energie terug te krijgen op de werkvloer.

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Ontwikkel sociale- en management skills met een training leiderschap. Zet jezelf op de kaart en groei door!

Werken met hoogwerkers

Als je aan de slag wil met een hoogwerker, dan dien je te beschikken over een certificaat. Hoogwerker-certificaat.nl biedt opleidingen en cursussen aan tegen zeer scherpe tarieven.

Veiligheidscertificaten

Werknemers die vaak in een loods of magazijn werken, krijgen vaak te maken met grote apparatuur die ze moeten bedienen. We adviseren dan ook om voor het werken met grote apparatuur een veiligheidsopleiding te volgen.

Brandveiligheid

Voor grote gebouwen is de brandveiligheid van lastig te garanderen. Brandschermenfabriek.nl levert echter alle voorzieningen die je nodig hebt.

worden uw facturen niet betaald?

Als mkb’-er is dit één van je grootste nachtmerries: niet betalende klanten. Een deurwaarder inschakelen kan dan noodzakelijk zijn om je rekeningen alsnog betaald te krijgen. Klik op de link voor meer informatie.

Handige tools

Maak gebruik van handige tools om tijd en energie te besparen. Een mooi voorbeeld is afas insite software.

Goedkope en milieuvriendelijke verpakking

Zoek je als mkb’er naar een goedkope verpakking voor je product? Kijk eens op de website van Paperfoam, zij leveren stevige en composteerbare verpakkingsmaterialen.

Veilig klussen als vakman

Met een VCA certificaat kun je als vakman aantonen dat je veilig en duurzaam kunt bouwen. Dit is vaak al een vereiste, haal je VCA certificaat daarom zo snel mogelijk.

Maak je eigen producten

Als MKB’-er wil je natuurlijk een product of dienst aan de man brengen. Maar soms moet je hierbij zelf het product maken. 3D Printer Supplies 4 U lever hiervoor de oplossing in de vorm van 3D printers. Hiermee maak je zelf het ontbrekende onderdeel of zelfs het hele product.

Kassa voor de mkb’ers

Als kleine ondernemer is een goedkoop en digitaal kassasysteem ideaal. Je boekhouding is hiermee direct digitaal.

Voorkom diefstal en sabotage

Voor professionele bedrijfsbeveiliging in Alkmaar kun je bij Dutch Crowd Security terecht. Zij beveiligen ieder object.

Beginnen met promotie

Bij Aktieshirts vind je alles wat je nodig hebt op gebied van promotiematerialen. Zo laat je hier goedkoop T-shirts bedrukken met bedrijfslogo’s of promotieteksten.

Professionele brandbeveiliging

Brandblussers en andere veiligheidsmiddelen zijn niet alleen handig, maar voor alle bedrijven ook verplicht. Brandbeveiligingsbedrijf Protect Brandbeveiliging helpt je een kantoorpand en bedrijfshal zo veilig mogelijk te maken. Laat je adviseren.

Opslagsystemen voor het mkb

Hemeco is leverancier van alle denkbare opslagsystemen voor het mkb. Naast palletstellingen, bieden ze ook legbord-, draagarm- en inrijstellingen aan. Bekijk hemeco.nl voor alle mogelijkheden.

Zakelijke geschenk

Laat een bedrijfslogo of een foto in glas graveren een persoonlijke cadeau te geven tijdens een zakelijke bezoek.

Goedkope werkplekken

Zoek je snel goedkope werkplekken, dan is Best Budget Kantoormeubelen een aanrader. Je vindt hier kwalitatief goede meubels voor een lage prijs.

Echtscheidingsadvocaat Amersfoort

Echtscheidingen brengen veel problemen met zich mee, ook voor ondernemers. Geschillen over de verdeling van aandelen of vermogen uit de organisatie kunnen tot problemen leiden. De echtscheidingsadvocaat Amersfoort helpt met advies, bemiddeling en het voeren van procedures om snel tot een oplossing te komen.

Op zoek naar bedrijfstips?

Kijk dan nu voor ERP software en ontdek de mogelijkheden van automatisering.

Diverse ERP systemen

Als onderdeel van de digitale transformatie gaan steeds meer bedrijven werken met ERP systemen. Maar wat is precies de beste? U moet ERP systemen vergelijken om een goede keuze te kunnen maken. Het is namelijk belangrijk dat een ERP systeem voldoet aan de specifieke wensen van uw onderneming. Het is immers maatwerk.

Communicatie op de werkvloer

Verbeter de communicatie in je winkel, op de bouwplaats, tijdens het transport of in de zorg. De communicatiemiddelen van Disseldorp Techniek zijn hier uitermate geschikt voor. Ze leveren onder meer portofoons, private LTE netwerken en semafoons installaties.

Verkooptraining

Het geven van een verkooptraining helpt jouw accountmanagers en salesjagers met het verbeteren van hun efficientie. Kom direct in actie

Scheiden en samen een onderneming?

De mediators van Bmiddl staan klaar om jullie de nodige advies en ondersteuning te geven tijdens de scheiding, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.

Plexiglas aanbieders

Als je op zoek bent naar een goed bedrijf wat plexiglas kan leveren, kijk dan niet verder dan op de website van dokter-plexiglas.nl

Omsnoeringsmachine

Met een omsnoeringsmachine kun je ervoor zorgen dat je lading, zoals opgestapelde dozen, bij vervoer netjes bij elkaar blijven. Je snoert met de machine de dozen af, waardoor verschuivingen niet meer mogelijk zijn. Veilig transport verzekerd!

Werving- en selectiebureau

Voor nieuwe carrièrekansen kun je gebruik maken van werving- selectiebureaus. Vacatures in Lelystad vind je bijvoorbeeld bij Burger Support in Lelystad.

POS Materiaal

POS materiaal is de verzamelnaam voor instore communicatie. Zo omvat het bijvoorbeeld de displays die je kunt gebruik om je producten extra op te laten vallen.

HVK Stevens

HVK Stevens is naar eigen zeggen een een adviesbureau dat full-service advies geeft aan ondernemingen op het gebied van notarieel-juridisch of fiscaal advies.

Veilig transport voor mkb’ers

Een pallet opzetrand zorgt ervoor dat jouw zending of levering veilig en onbeschadigd bij de geadresseerde terechtkomt. Voorkom vrachtschade in het vliegtuig, vrachtwagen of schip.

We Produce

Laat je personeel de naamsbekendheid van je onderneming verbeteren terwijl ze aan het werk zijn door middel van kleding te laten borduren.

Kunststof pallets voor het mkb

Ook voor het mkb kunnen kunststof pallets het verzenden van goederen vereenvoudigen.

Kunstbakken en pallets

Alpac is full service leverancier van kunststof bakken en kunststof pallets. Van maatwerk oplossingen tot reparatie en recycling.

Lenen tegen lage rente

Lenen tegen een rente die behoort tot de allerlaagste van Nederland: dat doet u bij Leenattent. Bekijk de website van Leenattent en vraag binnen enkele minuten een offerte aan.

PMC

Op www.pmc.nl tref je een actueel aanbod van diverse zakelijke trainingen en opleidingen zodat je je ook hierin blijft ontwikkelen.

Docentenagenda kopen

Docenten hebben vaak te maken met verschillende afspraken en deadlines. Houd als docent zijnde al je afspraken goed georganiseerd met een organizer/agenda speciaal voor docenten.