Wat te doen als je iPhone stuk is

Geplaatst op

Een kapotte iPhone is ontzettend vervelend. Je bent niet meer bereikbaar en je kunt hierdoor belangrijke telefoontjes missen. Om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn zul je aan de slag moeten. Je telefoon wordt namelijk niet vanzelf weer heel! Blijf niet sip maar ga direct aan de slag met het bekijken van je opties. In iedere situatie zijn deze namelijk anders. Succes! 

Laat je telefoon repareren

Een iPhone x reparatie is minder duur dan je in eerste instantie denkt. Zeker als alleen het scherm stuk is valt het reuze mee. Deze reparatie kun je door verschillende partijen laten uitvoeren, maar er zijn veel prijsverschillen te merken. Bij Apple zelf ben je vaak de hoofdprijs kwijt, terwijl bij andere organisaties je een betere deal krijgt. Doe dus vooral voordat je naar de dichtstbijzijnde telefoon zaak rent goed onderzoek naar de prijsverschillen! Met een iPhone 11 reparatie kun jij zo weer bellen en appen. 

Koop een nieuwe telefoon

Een nieuwe telefoon kopen is vaak prijziger dan het laten maken van je telefoon. Voordat je een nieuwe telefoon koopt, kun je uiteraard ook je oude telefoon laten maken en deze verkopen. Op deze manier heb je meer geld over om een nieuwe telefoon te kopen. Zo kun je een nieuwe model kopen of een keer kiezen voor een duurdere telefoon. Ook kun je natuurlijk ervoor kiezen om een tweedehands telefoon te kopen, waar je vaak veel geld mee kunt besparen. Het zijn allemaal tips die ervoor kunnen zorgen dat je snel weer bereikbaar bent om telefoontjes aan te nemen. 

Maak je niet druk en schiet niet in de stress: iedereen begrijpt het als je eventjes niet bereikbaar bent. Zeker als dit komt door een kapotte telefoon. Laat je iPhone snel maken of koop een nieuwe en wees weer bereikbaar!

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden