zakelijke tips

Ladeblokken voor vertrouwelijke documenten

Een ladeblok van Desko.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers vertrouwelijke documenten veilig kunnen bewaren. Bovendien helpt het uw kantoorpand netjes te houden, omdat uw persooneel hun spullen makkelijk kan opbergen.

Beveiliging van bedrijfspanden

De beveiliging van je bedrijfspand regel je met de objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis.

BHV cursus

Wil je als MKB’-er een BHV cursus volgen ? HBO Safe biedt verschillende trainingen door heel Nederland.

Bouwplaatsbeveiliging door VPS

Bouwplaatsen worden vaak ongewenst betreden door onbevoegden. Voorkom diefstal en vandalisme door de bouwplaats te beveiligen met de hulp van VPS Nederland.

Finqle.nl: MKB-factoring

Finqle helpt MKB-ers met het versnellen van het debiteurenbeheer. De MKB-factoring via Finqle.nl betaalt alle ingediende facturen binnen 24 uur, waardoor u snel over het geld beschikt. Wij innen deze bedragen vervolgens bij uw debiteuren.

OCR software

Met OCR software kun je eenvoudig boeken en oude documenten inscannen en omzetten naar bewerkbare teksten.

Wij bevelen ParcelParcel aan voor het versturen van pakket.

Efficiënt werken

Zorg voor minder uitloop en stress bij het personeel. Het Adviesbureau helpt je door middel van lean management het plezier en de juiste energie terug te krijgen op de werkvloer.

Partyverhuur horeca benodigdheden

Alles voor de horeca van je party vind je bij Héman Horecaverhuur! Snel en gemakkelijk de horeca voor je gasten op orde.

Medische keuring personeel

Zorg voor fitte en gezonde werknemers. Bij Fouché Medical kun je  medische keuringen laten uitvoeren door ervaren keuringsartsen.