De voordelen van een digitale werkplek in het mkb

Geplaatst op

De afgelopen jaren hebben gezorgd voor nieuwe ontwikkelingen op het vlak van thuiswerken en hybride werken. Dit biedt veel flexibiliteit en een gemakkelijke wijze van werken buiten kantoor. Om deze reden is er ook een digitale werkplek ontwikkeld waarbij alle applicaties, werkprocessen en data samen wordt gebracht zodat je online efficiënt kan werken. Alles wat je nodig hebt voor je werk vind je op één plek alsof het je eigen digitale kantoortje is en ook nog eens heel goed bereikbaar bent voor jouw team. Een digitale werkplek via Detron.nl biedt veiligheid, privacy, flexibiliteit en bereikbaarheid. Je leest hier meer over de handige mogelijkheid.

Overal en altijd bereikbaar

Met de digitale werkplek kunnen werknemers overal en altijd werken. Dit biedt dus veel flexibiliteit en hiervoor is alleen een stabiele verbinding nodig. Dit kan WiFi zijn, maar ook een mobiel netwerk zoals 4G en 5G. Onderweg naar een klant kan er gewerkt worden en ook vanuit huis kan je je werk optimaal doen. De digitale mkb werkplek is volledig cloud-based en je medewerkers kunnen altijd en overal bij de applicaties, mail, bestanden en agenda.

Opschalen en afschalen

De mogelijkheid voor flexibel op af afschalen zorgt ervoor dat de digitale werkplek flexibel met je meebeweegt. Jouw bedrijf kan maandelijks namelijk enorm groeien. Als je door bepaalde omstandigheden wil inkrimpen komt dit ook erg goed te pas. De werkplek is schaalbaar en daardoor betaal je niet voor licenties die niet gebruikt worden. 

Verschillende devices nodig en aansluiten bij jouw werkstijl

De digitale werkplek is te gebruiken op verschillende devices en dat maakt het nog meer flexibel. Overal kan de laptop, tablet, smartphone en pc erbij gepakt worden en op de gewenste plek gewerkt worden. Je hebt alles bij elkaar wat je nodig hebt en je kan zelfs in verschillende stijlen werken. De stijlen zijn: Flex, Basic, Office en Allround.

Optimale veiligheid

De veiligheid wordt optimaal gewaarborgd door verschillende functionaliteiten. Dit gaat over wachtwoorden, data en chats bijvoorbeeld. Informatie dat niet gelekt mag worden wordt op en top beveiligd waardoor al jouw data veilig is en je zonder zorgen je werk kan doen.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Besparen door het voordeel van de MKB winstvrijstelling

Als ondernemer van een MKB werk je het hele jaar door erg hard en draait natuurlijk onder aan de streep uiteindelijk alles om het netto...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden