Zakelijke tips

Ladeblokken voor vertrouwelijke documenten

Een ladeblok van Desko.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers vertrouwelijke documenten veilig kunnen bewaren. Bovendien helpt het uw kantoorpand netjes te houden, omdat uw personeel hun spullen makkelijk kan opbergen.

Beveiliging van bedrijfspanden

De beveiliging van je bedrijfspand regel je met de objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis.

BHV cursus

Wil je als MKB’-er een BHV cursus volgen ? HBO Safe biedt verschillende trainingen door heel Nederland.

Bouwplaatsbeveiliging door VPS

Bouwplaatsen worden vaak ongewenst betreden door onbevoegden. Voorkom diefstal en vandalisme door de bouwplaats te beveiligen met de hulp van VPS Nederland.

Finqle.nl: MKB-factoring

Finqle helpt MKB-ers met het versnellen van het debiteurenbeheer. De MKB-factoring via Finqle.nl betaalt alle ingediende facturen binnen 24 uur, waardoor u snel over het geld beschikt. Zij innen deze bedragen vervolgens bij uw debiteuren.

OCR software

Met OCR software kun je eenvoudig boeken en oude documenten inscannen en omzetten naar bewerkbare teksten.

Efficiënt werken

Zorg voor minder uitloop en stress bij het personeel. Het Adviesbureau helpt je door middel van lean management het plezier en de juiste energie terug te krijgen op de werkvloer.

Goedkope werkplekken

Zoek je snel goedkope werkplekken, dan is Best Budget Kantoormeubelen een aanrader. Je vindt hier kwalitatief goede meubels voor een lage prijs.

Partyverhuur horeca benodigdheden

Alles voor de horeca van je party vind je bij Héman Horecaverhuur! Snel en gemakkelijk de horeca voor je gasten op orde.

Werkplek ontsmetten corona

Een schone werkplek is essentieel om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Jeams Cleaning zal u werkplek ontsmetten op een grondige wijze. Dit wordt gedaan door een gespecialiseerde team die werkt met speciale apparatuur.

Medische keuring personeel

Zorg voor fitte en gezonde werknemers. Bij Fouché Medical kun je  medische keuringen laten uitvoeren door ervaren keuringsartsen.

Scheiden en samen een onderneming?

De mediators van Bmiddl staan klaar om jullie de nodige advies en ondersteuning te geven tijdens de scheiding, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.

Veilig transport voor mkb’ers

Een pallet opzetrand zorgt ervoor dat jouw zending of levering veilig en onbeschadigd bij de geadresseerde terechtkomt. Voorkom vrachtschade in het vliegtuig, vrachtwagen of schip.

Kunstbakken en pallets

Alpac is full service leverancier van kunststof bakken en kunststof pallets. Van maatwerk oplossingen tot reparatie en recycling.

Docentenagenda kopen

Docenten hebben vaak te maken met verschillende afspraken en deadlines. Houd als docent zijnde al je afspraken goed georganiseerd met een organizer/agenda speciaal voor docenten.

Recruitment proces

Nieuwe werknemers aantrekken kan ontzettend lastig zijn. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van RPO recruitment. Dit staat voor recruitment process outsourcing. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op onze website.

 

Specialist in Aluminium Profielen

Of je nu een groot project hebt of een kleinere taak, bij Aludex krijg je aluminium profielen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Vertrouw op hun expertise voor al jouw op maat gemaakte aluminium behoeften. Met jarenlange ervaring in de industrie, bieden ze oplossingen die zowel duurzaam als innovatief zijn.

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden