Deze opleidingen helpen je aan een baan

Geplaatst op

Het kan erg lastig zijn om een opleiding te kiezen die het beste bij jou past of waar de meeste baangarantie ligt. Binnen de marketingbranche kan je veel kanten op. Marketing is zogezegd de basis. Je leert veel over de economie en Klantcontact. Later kan je jezelf verder ontwikkelen in een richting die het beste bij jou past, zoals de Sales of werken bij bijvoorbeeld de overheid. Er zijn verschillende opleidingen die al erg uitgebreid zijn, zo kan ben je al grotendeels voorbereid. Een voorbeeld van verschillende opleidingen die helpen binnen de marketingbranche zijn: Executive Master Strategisch Marketeer, SRM Growth Marketing of HBO Productmanagement.

Jezelf verder ontwikkelen

Tijdens je baan zijn er verschillende mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie waarin je werkt. Jezelf verder ontwikkelen kan ook betekenen een opleiding, cursus, workshop of training volgen die betrekking heeft tot de functie die je nu vervuld of de nieuwe functie die je binnenkort gaat vervullen. Zo kan je bijvoorbeeld de persoonlijk leiderschap training volgen. Deze training stoomt je klaar dat je stevig(er) in je schoenen staat voor het team dat je moet begeleiden. Je kan bijvoorbeeld verschillende soorten workshops of trainingen volgen om je te verdiepen binnen je werkvlak. Er zijn verschillenden trainingen of workshops, zoals The Power of Purpose, Trends in Online Marketing, Marketing Automation, Agile Marketing of een persoonlijk leiderschap training.

Blijven leren!

Doordat je jezelf verder gaat ontwikkelen, verbreed je ook je kennis op het werkgebied, dit kan je dus ook goed gebruiken bij je klantrelaties. Het is alleen maar goed voor de hersenen als je verder gaat leren en jezelf blijft ontwikkelen. Goed bezig! De hersenen worden dan weer aan het werk gezet om nieuwe informatie te onthouden en dit op te slaan. Soms is het niet mogelijk om naar locatie te gaan voor een training, workshop, cursus of opleiding. Tegenwoordig bestaan er ook digitale leerplatformen, zo kan je vanaf een afstand toch aanwezig zijn en alle lessen mee maken. Vond je een opleiding erg interessant en wil je verder leren? Kijk dan of je bijvoorbeeld verder kan leren naar bijvoorbeeld een Masterclass of een andere training die goed aansluit. 

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden