Een leuk cadeau: luxe pennen met gravering?

Geplaatst op

Waarschijnlijk vind je het zoeken van het juiste cadeau niet altijd makkelijk.  In onze webshop ga je voor ieder wat wils vinden. We leveren luxe pennen van verschillende merken. Iedereen kent wel het merk Parker en hebben tevens ook met ene mogen schrijven. Een pen met gravering is een uniek cadeau waar je veel mensen blij mee maakt.

Een pen laten graveren

We graveren jouw gekozen pen geheel gratis. Een pen is niet groot dus kunnen we maximaal 2 regels tekst op graveren. Wanneer we jouw pen graveren centreren we telkens jou gekozen tekst. Dit oogt ook mooier dat het mooi in het midden staat. We hebben ook pennensets, indien je wenst graveren we jouw tekst op beide pennen. We kunnen verschillende redenen bedenken waarom een gegraveerde pen te krijgen of te geven geweldig gaat zijn. Een cadeau gelijk een mooie luxe pen is uniek is het voor een bruiloft of een speciale verjaardag. Pengraveren.nl is de specialist en laat je wegdromen van jouw pen. 

Waarom kies je voor cross-pennen?

Daarvoor moeten we in de geschiedenis gaan. Een bepaalde familie die toen bekend waren als juweliers werd gevraagd om de buitenkant van een pen te onderwerpen. Daarom de naam Cross-pen, de naam van de familie was Cross. In Amerika bestaat de cross pen al zeer lang. In het verleden bleek dat de pen een ideale samenhang tussen traditie en revolutionaire schrijftechniek had. 

Tot vandaag wordt de cross vulpennen herkend voor zijn verfijnde mechaniek en door hun levenslange garantie. Indien jouw favoriete pen stuk gaat, herstellen we ze gratis voor jou.

Wat is de kostprijs voor een cross-pen?

De modellen van een cross-pen zijn heel uiteenlopend in uitzicht en prijsklasse. De goedkoopste maar tevens ook een degelijke pen is de classic Century en die prijs bedraagt vanaf 25 euro. De allerduurste cross-pen is de Peerless 125. De kostprijs is vanaf 225 euro. 

Elk model is dan nog eens onderverdeeld in verschillende kleuren en vormen. We zijn overtuigd dat voor iedereen wel een model en met jouw budget een prachtige cross-pen vindt. Daarom raden we jou aan om even op onze webshop te komen kijken en de juiste keuze te maken.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden