Een mok met opdruk kleurt je dag

Geplaatst op

Even het koffie- of theemomentje doen uit een leuke mok is extra gezellig. Een mok met persoonlijke opdruk is leuk om te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven. Er zijn vele mogelijkheden met het bedrukken. Goede opdrukken met een naam of logo trekken altijd de aandacht. Bestellen is eenvoudig en ook leuk om te doen. Kleuren zijn belangrijk en het is leuk en handig om het voorbeeld online te kunnen zien. Een mok met een leuke opdruk wordt altijd gewaardeerd.

Tekst, logo of foto

Mokken met tekst laten bedrukken kan in meerdere kleuren. Dit geldt ook voor een logo. Of de mok nu voor een privé aangelegenheid is of voor een bedrijf, het is vooraf even bedenken wat de meest geschikte kleurcombinaties zijn. Mokken voor zakelijk gebruik zijn over het algemeen wat statiger en minder uitbundig dan wanneer het om een passende mok voor een bruiloft gaat. Het is mogelijk om in het keuzemenu een ontwerpvoorbeeld te zien. De voorpret bij het ontwerpen van een mok met opdruk is al leuk. De verbaasde gezichten bij het krijgen van een mok helemaal.

Een leuke herinnering

Zelfs na jaren is het nog leuk om een mok met een leuke opdruk te hebben van een bepaald feest of van een bedrijf of bedrijfsfeest. Af en toe is het ook nodig om het servieswerk te veranderen of aan te vullen. Om de zoveel tijd een nieuwe mok laten bedrukken is verfrissend, zeker binnen een bedrijf. Of een bedrukte mok nu wordt gebruikt om uit te drinken of om te gebruiken als pennenhouder, het blijft uniek. Een jaarlijkse mok met een bedrukking kan zomaar uitgroeien tot een verzamelobject.

Een echte must have

Voor veel situaties is het leuk om een bedrukte mok te bestellen. Of het nu om één mok of elf dozen gaat, alle gegevens kunnen worden in de bestelling worden verwerkt. Er is een ruime keuze in de verschillende mokken die er in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zowel inhoud als vorm kunnen worden gekozen, maar ook het materiaal. Wanneer er even de tijd wordt genomen om door het assortiment heen te kijken wordt gelijk duidelijk welke mok het meest geschikt is voor de opdruk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden