Gietvloeren ideaal voor het midden- en kleinbedrijf

Geplaatst op

Wanneer we kijken naar het midden- en kleinbedrijf van hebben ze veel behoefte aan stevige vloeren die tegen een stootje kunnen. We zien vaak dat tapijt gebruikt wordt als vloerbedekking in kantoren, maar na verloop van tijd worden deze vloeren vies en gaan slijten. Het mooie van een gietvloer is dat deze niets leidt en dat er ook geen vocht in kan. Dus wanneer er deze keer en kan koffie over de vloer gaat is dit echt geen probleem. De gietvloer ik natuurlijk nog veel meer voordelen en die gaan we hier benoemen. Kijk zo snel met ons mij na de geweldige gietvloeren en laat je inspireren.

Makkelijk in te passen in een ontwerp

Gietvloeren worden geleverd in verschillende kleuren en eigenlijk is alles mogelijk. Dit maakt dat zo’n type vloer makkelijk in te passen is in een ontwerp. Dat scheelt alweer een boel hoofdbrekens. Steeds meer ondernemers willen graag een kantoor dat representatief is voor hun imago. We bedoelen dan met name het imago van het bedrijf natuurlijk. Zo zal het bedrijf bekend staan bij klanten. Wanneer je helemaal je ontwerp tot in perfectie kan realiseren, dan zal dit een persoonlijke uitstraling hebben. Daarbij is de vloer natuurlijk supersterk, dus je kunt er lekker met al je collega´s overheen lopen de hele dag. 

Verschillende gunstige eigenschappen 

Gietvloeren hebben verschillende gunstige eigenschappen waar mensen erg dol op zijn. Dit verklaart ook dat we ze steeds vaker zien in een gewoon huishouden. Ze zijn ontstaan in de industriële sector en hebben ook in de medische sector veel jaren achter de rug waarin ze zich bewezen hebben. In een woning hebben mensen natuurlijk ook veel baat bij eigenschappen als:  slijtvast, zeer belastbaar, bestand tegen zure en vocht. 

Het leuke van een gietvloer is dat deze ook heel erg makkelijk te combineren is met vloerverwarming. Daarbij is een gietvloer niet zo stoffig als bijvoorbeeld een betonvloer en scheurt niet zo gemakkelijk wanneer er bijvoorbeeld een groot verschil steeds is tussen warm en koud. Dit laatste is bijvoorbeeld het geval met een vloerverwarming.

Gerelateerde berichten

Innoveer Uw Verkeersmanagement met Erdi: Verkeerspollers en Kentekenherkenning

In de steeds veranderende stedelijke landschappen is het beheer van verkeer en veiligheid een voortdurende uitdaging. Erdi Verkeerstechniek staat in...

Lees meer

Uw Opslagoplossingen in Noord-Holland: Wormerveer en Purmerend

Bij het zoeken naar een flexibele en betrouwbare opslagruimte in Noord-Holland, zijn zowel Wormerveer als Purmerend populaire opties voor...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden