Grindvloer in een apotheek: is het een goed of slecht idee?

Geplaatst op

Een grindvloer is een vloer die bestaat uit verschillende kleine grindkorrels. Deze grindkorrels zijn via epoxyhars met elkaar verbonden. Je hebt verscheidende keuze voor de korreldikte, kleur en afwerking waardoor de vloer altijd een uniek effect krijgt. Net zoals de andere gietvloeren, heeft deze vloer een naadloze afwerking.

Is het een goed idee om voor een grindvloer te kiezen in een apotheek? Het korte antwoord op deze vraag is: “Ja!”. Het is zeker een goede keuze om een grindvloer aan te laten leggen in een apotheek. Dit om vele redenen:

  • Allereerst is de grindvloer erg hygiënisch. Door zijn structuur kan de vloer veel stofdeeltjes vasthouden waardoor deze niet in het rond gaan vliegen. Als je er dan even met de stofzuiger over gaat, heb je zo alle stofdeeltjes mee. Het is de ideale vloer om mensen met astma of allergieën te ontvangen.
  • Verder is de grindvloer ook heel duurzaam. In tegenstelling tot andere gietvloeren is de grindvloer heel krasbestendig en sterk.
  • Daarbij is de grindvloer een goede keuze wanneer je aan het renoveren bent en niet al te veel afbraakwerk wilt hebben. Een dun laagje van de grindvloer volstaat voor het gewenste resultaat.
  • Aangezien de grindvloer erg dun wordt aangebracht, is het perfect te combineren met vloerverwarming.

Een grindvloer is de ideale vloer voor in een apothekerszaak. De vloer is erg eenvoudig in onderhoud, duurzaam en daarbij ook nog hygiënisch. Af en toe stofzuigen is voldoende om alles proper te houden. Een erg dankbare vloer waarvoor je niet veel moet doen. Door de verschillende keuzes in korreldikte, kleur en afwerking kun je de vloer helemaal personaliseren en maken zoals jij het wilt.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden