Kantoor inrichten? Lees deze tips!

Geplaatst op

Voor een aantal bedrijven in Nederland is het werken vanuit huis de normaalste zaak van de wereld. Echter werkt het overgrote deel van de bedrijven in Nederland vanuit een kantoor. Dit betekent dus dat zij hier gemiddeld genomen 40 uur per een aanwezig zijn. Dit is een groot deel van hun week. Daardoor is het als ondernemers zijnde erg belangrijk dat je personeel zich prettig voelt op hun kantoor. Door een prettige werkomgeving zullen de prestaties aanzienlijk verbeteren. Ook zal de sfeer binnen het bedrijf verbeteren. Het gebeurt namelijk vaak dat kantoorpersoneel klaagt over van alles en nog wat. Een voorbeeld hiervan zijn de bureaus en de bureaustoelen. Het is erg belangrijk dat deze stoelen van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het van belang dat deze stoelen goed aansluiten bij het bureau. Ook moet het bureau op de goede hoogte zijn afgesteld. Het mogelijk namelijk ten alle tijden voorkomen worden dat een werknemer omhoog of omlaag moet kijken naar zijn of haar beeldscherm. Naast deze tips, is het erg belangrijk om de juiste koffie te schenken op het kantoor. Zo kun je bijvoorbeeld een Zelst koffiemachine op kantoor plaatsen.

Belang van een koffiemachine

Door goede koffie op het werk, zullen de werknemers zich gewaardeerd voelen. Het is namelijk zo, dat iedere werknemer koffie belangrijk vindt. Het grootste deel van de werknemers drinkt gemiddeld zo’n 3 kopjes koffie per dag. Dit betekent dat de kwaliteit van de koffie goed moet zijn. Hoe beter de kwaliteit van de koffie, hoe beter de kwaliteit van het werk van de werknemers.

Hoe kies de juiste koffiemachine?

Het is vooral belangrijk om te bekijken hoeveel man personeel er op de werkvloer rondloopt. Dit heeft namelijk invloed op de keuze. Je wilt natuurlijk niet dat je koffiemachine na het schenken van 3 kopjes koffie leeg is. Dit gaat ten koste van de productiviteit.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden