Kerstpakket voor je medewerkers

Geplaatst op

Een kerstpakket voor je medewerkers kan een heleboel betekenen. Maar wat kun je er nou instoppen? En wat is nou wel geschikt om te geven en wat niet? Alles wat je moet weten over wat je in een kerstpakket kan stoppen en wat niet, kun je hier vinden.

Wat kun je in een kerstpakket stoppen?

Wat kun je nou wel en wat kun je beter niet in een kerstpakket stoppen? Je hebt natuurlijk de standaard kerstpakketten met alle borrelhapjes en soms iets te drinken. Deze pakketten worden over het algemeen goed ontvangen. Maar ook bevatten ze vaak dingen zoals servies dat mensen over het algemeen minder leuk vinden om te krijgen. Dit komt omdat ze geen dingen willen krijgen die ze zelf al hebben. Tenzij het natuurlijk producten zijn die opraken na verloop van tijd, zoals eten. Ook is het verstandig om te kijken of er mensen zijn met allergieën. Verder kun je kijken of er mensen zijn die vanwege geloofsovertuigingen bepaalde dingen niet mogen eten. Als het er namelijk meerdere zijn is het een heel goed idee om een ander pakket te nemen, maar als het maar een persoon is is het misschien niet heel erg. 

Producten voor mannen

Kerstpakketten voor mannen zijn vrij simpel om te maken. De meeste mannen zullen al tevreden zijn met iets wat ze kunnen eten, maar als ze iets krijgen wat functioneel is, is dat nog veel beter. Daarom is het een idee om iets functioneels te geven aan mannen, zoals een tas of een jas met iets kleins erbij. Natuurlijk is een pakket met een borrel en borrel hapjes nog steeds geschikt.

Overige ideeën

Je kunt ook iets compleet anders doen natuurlijk zoals een dag weg of een cadeaukaart. Maar dit is natuurlijk je eigen keuze. Met dit soort cadeaus is het lastig om iets te geven wat iedereen even leuk vind en daarom misschien minder verstandig. Ook kun je een minipakket geven.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden