Perscontainer huren: wat zijn de opties voor jouw MKB-bedrijf?

Geplaatst op

Heb je te maken met flinke afvalstromen in het bedrijf? Een rolcontainer is dan vaak niet de beste optie. Die zitten te snel en nemen teveel ruimte in. Een perscontainer huren bij Afvalperscontainer.nl is dan de oplossing om voor te gaan. Het is de manier waarop je er zeker van kan zijn dat je toch alles kwijt kan. Omdat elk bedrijf anders is, is het ook zo dat er verschillende soorten perscontainers bestaan. Daarover kan je op deze plek meer leren. 

De zakkenpers of balenpers

De zakkenpers is misschien wel de bekendste optie. Deze is geschikt voor karton, restafval en pmd. Het zijn de kleine modellen die het afval tot tien keer kunnen verdichten. De grote vulopening en de gemakkelijke bediening zijn voordelen. Het voordeel is dat de zakken of balen ook automatisch opgehaald kunnen worden door de ophaaldienst. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om tientallen of honderden kilo’s afval af te voeren.

De miniperscontainer

Heb je beperkte ruimte? Dan is de minicontainer die oplossing die je zoekt. Deze is 2,5 of 5 m3. Daar kan je dan ook de nodige hoeveelheid afval in kwijt. Daardoor hoeft de ophaaldienst dus ook niet vaak langs te komen. Dit maakt dat het gemakkelijker wordt om afval in te zamelen. Zonder dat er vaak iemand hoeft langs te komen. Dit is natuurlijk voordeliger en het is ook nog eens beter voor het klimaat. De miniperscontainers kunnen ook geschikt zijn bij veel vochtig afval dankzij de vochtdoorlatende bodem. Het water kan bij sommige modellen zelfs afgetapt worden. Ook zijn de miniperscontainers beter te plaatsen in moeilijk bereikbare ruimtes. Ze nemen dan ook nog eens weinig ruimte in.

De perscontainer

Dan is er ook nog de perscontainer op Afvalperscontainer.nl. Dit is het model dat goed geschikt is voor ondernemers. Het is een persunit en container in een geheel. Het persen gebeurt in de container en zorgt voor minder geur en vocht. Dat maakt het dus ook een stuk fijner werken ermee. Er kunnen veel verschillende afvalstromen in worden verwerkt. De perscontainer is er in verschillende afmetingen en kan tot viermaal verdichten. Een andere optie is de stationaire perscontainer. Deze is vooral geschikt bij hele grote volumes afval. Wanneer je voortdurend afval produceert, dan moet dit ook voortdurend kunnen worden afgevoerd. De stationaire pers is daar dan de beste optie voor. Zo ben je zeker van goede afvoer van afval.

perscontainers

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden