Voordelen van je makelaars website koppelen met makelaarstools

Geplaatst op

Het ontwikkelen van een website voor makelaars moet aan een aantal facetten voldoen om succesvol te worden. Naast dat een website gebruiksvriendelijk moet zijn en het meest recente aanbod van huizen direct online en goed moet staan. Wil je daarnaast ook een correcte koppeling met bijvoorbeeld Realworks.  Op deze manier wordt je meest recente aanbod van woningen ook direct op Funda geplaatst (en natuurlijk op je eigen site).

Omdat er zoveel verschillende makelaars zijn en websites waarop je woningen kunt zoeken, is het belangrijk dat je iets unieks hebt, waardoor mensen terug komen naar jouw website. Doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn moet je er daarnaast ook voor zorgen dat je beter vindbaar bent dan de site van je concurrent. De website moet dus qua SEO ook goed in elkaar zitten. De website moet bijvoorbeeld snel zijn voor zowel zoekmachine als gebruiker. Dit kan er net voor zorgen dat iemand wel of niet op jouw website terechtkomt en net wel een aankoop of verkoop via jouw website.

Realworks website

Een realworks website of CRM is ontzettend populair onder makelaars websites. Een merendeel van de makelaarswebsites draait hierop. Realworks kun je eenvoudig op je website integreren om zodoende het juiste en meest recente aanbod op je eigen website te krijgen.

Pararius

Een CRM dat je naast realworks zou kunnen gebruiken is Pararius (office). Deze kun je uitstekend koppelen aan je WordPress website. Met de koppeling zorg je dat je woningaanbod direct in kunt laden op je eigen website. Dat scheelt weer dubbel werk. De informatie vanuit Pararius kun je eenvoudig met enkele klikken op jouw website krijgen. Een andere koppeling die gemaakt kan worden is met Venum. Het venum CRM zorgt ervoor dat je aanbod zowel op de venum website als op je eigen website in het aanbod kunt tonen.

Uitstraling van je website

Het grote voordeel van het koppelen van je makelaars website aan makelaarstools is vooral online zichtbaarheid, een actueel aanbod op meerdere plekken online. Mensen hoeven niet per se naar jouw website te komen, maar kunnen ook via één van de andere bekende platformen komen, waardoor je deze mensen alsnog een bezichtiging kunt laten plannen of ervoor kiezen om hun huis via jou te verkopen. Uiteindelijk zijn de tools een middel en moet je vooral kijken naar hoe je jouw website wilt vormgeven en wat je uit wilt stralen. Zorg dat naast het aanbod ook duidelijk wordt waar je als makelaar voor staat, wat je unieke punten zijn en waarom mensen voor jou moeten kiezen. De uitstraling van je website zal altijd belangrijk zijn en dus moet er door een professionele partij worden nagedacht over de vormgeving van jouw website. Kijk bijvoorbeeld eens bij bedrijven die al ervaring in deze branche hebt. Zij weten goed wat er bij komt kijken en kunnen je hierdoor optimaal adviseren en assisteren.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden