Wat zijn de beste occasions?

Geplaatst op

Ben je van plan een occasion aan te schaffen, maar weet je ook niet waar te beginnen? De markt voor occasions is gigantisch en de keuze dan ook eindeloos. Veel mensen zijn dan ook lang op zoek en aan het twijfelen alvorens zij de juiste occasion gevonden hebben. Tegenwoordig worden occasions in een steeds betere staat verkocht waardoor de tweedehands auto’s vaak nog jaren meekunnen. Maar waar kies je voor? Het merk van je auto zegt veel over je persoonlijkheid en wat je wil uitstralen. Zo zijn bestuurders die rijden in een Volvo vaak eerlijke bestuurders die verantwoordelijkheid nemen bij een ongeluk terwijl bestuurders van dure auto hoger scoren op zelfbewustzijn. In deze blog lees je meer over occasions en waar je uit kunt kiezen.

Auto, Het Voertuig, Reflector, Stuurwiel, Volvo

Waar je op moet letten

Naast het merk van je voorkeur zijn er bij de keuze van een occasion nog een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de staat van de auto te controleren. Dit doe je door middel van een proefrit, waarbij je bij voorkeur rijdt op verschillende soorten wegen, met regen of wanneer het glad is. Daarnaast kan je op internet checklists vinden van stappen die je moet doorlopen als je wil controleren of de auto nog in redelijke staat is.

Renault

Renault is bekend omdat deze veel verschillende motoren heeft waardoor elektrisch rijden voor veel mensen mogelijk wordt. Tegelijkertijd is daar de Renault Twingo, die voor lange tijd de meest verkochte auto voor vrouwen was in Nederland.

Volvo

Wil je veilig op weg in je occasion? Kijk dan vooral eens bij Volvo. Dit merk is groot geworden op de nadruk van veiligheid die het merk uitstraalt. Perfect voor als je op zoek bent naar een auto waar je langere tijd mee wil rijden en je gezin veilig van A naar B wil rijden.

Mercedes Benz

Met een Mercedes Benz occasions maak je indruk op de weg. Andere weggebruikers vinden bestuurders soms een tikkeltje arrogant maar vaak is er meer sprake van gepaste trots bij bestuurders. Een Mercedes Benz is niet goedkoop en vandaar dat een occasion dan ook een goede oplossing is wanneer je je oog op deze auto hebt laten vallen. De auto valt onder populaire klassiekers in Nederland en worden nog altijd veel verkocht.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden