Wat zijn de voordelen van een prepaid simkaart voor werknemers?

Geplaatst op

Mensen die een eigen bedrijf hebben, hebben de verantwoordelijkheid naar hun personeel toe om voor ze te zorgen. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar als werkgever moet je bijvoorbeeld zorgen dat je personeel voldoende werk heeft en bovendien is het van belang dat je werknemers gelukkig zijn. Het kan best lastig zijn om al je werknemers tevreden te houden, maar dit wil je toch proberen wanneer je een eigen bedrijf hebt.  

Je werknemers een prepaid simkaart geven 

Je wilt als eigenaar van een bedrijf voor je werknemers zorgen. Daarom zijn er bedrijven die hun werknemers bepaalde gunstige voorwaarden bieden. Zo kan het bijvoorbeeld voor bedrijven erg fijn zijn om hun werknemers een mobiel abonnement of een prepaid simkaart te geven. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat hun werknemers altijd bereikbaar zijn wanneer zij nodig zijn voor het bedrijf. Dat is natuurlijk erg fijn aangezien je op die manier zeker weet dat je werknemers paraat staan wanneer het een keer echt nodig is. Als je van plan bent om de telefoonkosten van je werknemers te betalen, is het slim om goed na te denken over wat voor soort simkaart je ze aanbiedt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een abonnement te geven, maar in veel gevallen is een prepaid simkaart beter. Dat komt doordat je hiermee gemakkelijk kunt zien hoeveel mobiele data en belminuten je werknemers op jouw kosten gebruiken. Daarnaast heeft dit nog enkele andere voordelen. 

Controle over het gebruik van je werknemers 

Je kunt als werkgever makkelijk invloed hebben op de kosten van het telefoongebruik van je werknemers wanneer je ze een prepaid simkaart geeft. Dat komt doordat je hierbij iedere keer dat je de simkaart wilt opladen moet betalen. Dit gaat niet automatisch zoals bij een mobiel abonnement. Daarom is het voor werkgevers vaak slimmer om voor hun werknemers een sim only prepaid op prepaidsimkaarten.nl te kopen. Het is voor hen op die manier heel makkelijk om te bepalen hoeveel iedere werknemer mag gebruiken. Je kunt er dan het best voor kiezen om een vast bedrag te bepalen en dit bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks op de simkaarten te zetten. Sommige mensen zullen nu denken dat dit hetzelfde is als een abonnement, maar sim only heeft één groot voordeel ten opzichte van het hebben van een abonnement.  

Je zit niet aan een abonnement vast 

Het is voor werkgevers erg vervelend om een werknemer te moeten ontslaan, maar in sommige gevallen is er simpelweg geen andere oplossing. Als dit het geval is, is het natuurlijk erg vervelend als diegene nog gebruik maakt van een telefoonabonnement op jouw kosten. Bij de meeste abonnementen zit je één of twee jaar vast aan het abonnement. Dit is voor werkgevers niet fijn aangezien je nooit zeker weet of je personeel over twee jaar nog steeds bij je werkt. Daarom is het slimmer om een prepaid simkaart te kopen op https://www.prepaidsimkaarten.nl/. Zo kun je iedere maand bepalen of je nieuw tegoed op de simkaart zet of niet.  

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden