Zakelijke shortlease voor bedrijven

Geplaatst op

Auto’s leasen is de laatste jaren erg populair geworden. Je merkt amper dat er geld van je rekening afgaat. Je betaalt een maandelijks bedrag en geniet van het geld dat je nog steeds hebt. Leningen afsluiten bij de bank voor een nieuwe auto worden onnodig gemaakt. Waarom zou je in de schulden willen zitten? In principe heb je ook een tijdelijke schuld met een lease auto, maar dat zit net wat anders. Het rentepercentage is minder hoog en je merkt amper dat er geld afgaat van jouw bankrekening. Zo willen we het tegenwoordig horen. De economie is voor iedereen niet even goed, terwijl er wel een aantal financiële prioriteiten zijn die je moet stellen. Een auto is vaak één van die prioriteiten. Het is handiger voor wanneer je lange afstanden moet leggen binnen een bedrijf. Onder ondernemers is short lease een geliefde mobiliteitsoplossing. Het is de meest ideale keuze wanneer je klanten moet bezoeken.

De voordelen van shortlease als bedrijf

Als ondernemer heb je waarschijnlijk wel een aantal werknemers, die misschien wel een lange afstand moeten leggen voordat ze jouw bedrijf bereiken. Ook is het handiger voor wanneer je meerdere vestigingen hebt en de werknemers van her naar der moeten rijden. Het gebruiken van de eigen auto kan vaak als onprofessioneel gezien worden, indien de auto al een paar jaar oud is. Ook kan een auto vaak een kenmerkend iets zijn voor een bedrijf. Bepaalde merken stralen bepaalde kwaliteiten uit, het is aan jou om daarop in te spelen.

 

Om zoveel mogelijk kapitaal te steken in het bedrijf, in plaats van vervoersmiddelen, is het ideaal om voor shortlease te kiezen. Bij deze vorm van leasen betaal je alleen maar de brandstoffen om de auto te laten rijden. Geen belasting, geen onderhoudskosten, geen afschrijvingskosten, geen aanschafkosten, alleen maar de brandstofkosten. Zo ben je zo min mogelijk geld kwijt voor een mooi en nieuw model auto. Shortlease bedrijfswagens zijn dan ook zeer geliefd.

 

Voor wanneer je sterk wisselend personeel in dienst hebt, is zakelijke shortlease een uitkomst, je bent nooit lang aan een contract gebonden. Dus wanneer er een werknemer wegvalt of ontslagen wordt, blijf je niet achter met de auto. De flexibiliteit van deze vorm van leasen is voor veel ondernemers een groot voordeel. Jouw werknemers rijden altijd in nette, nieuwe, jonge en goed onderhouden auto’s of bedrijfswagens. Met shortlease is het ook nog eens mogelijk om verschillende voertuigen uit te proberen. Werkt het model niet goed met de klant? Binnen een maand heb je weer een nieuwe.

Kies voor VWP en ervaar de voordelen

Ben jij bekend met VWP? Zij zijn gespecialiseerd in shortlease en stellen je nooit te leur. Bij VWP krijg je de kans in de nieuwste modellen te rijden, wat een bepaald aanzien creëert. Ook kan je kiezen hoe groot je de auto wilt hebben en wordt het voertuig direct geleverd uit eigen wagenpark. Nog een voordeel? Het contract is flexibel, wat betekend dat het direct opzegbaar is. Klanten over geheel Nederland zijn tevreden met VWP. De service staat hoog in het vaandel en een afspraak is een afspraak. Daarbij is het personeel erg vriendelijk en word je nooit teleurgesteld. Voor shortlease zzp ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

 

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden