Welk afscheidscadeautje kun je het beste kopen?

Geplaatst op

Staat een van jouw collega’s op het punt om te stoppen met werken? Dat is natuurlijk nooit fijn en daarom is het goed om te kijken naar een afscheidscadeau collega. Op het internet zijn er talloze mogelijkheden voor het kopen van een geschikt cadeautje. In dit artikel zullen we een aantal opties benoemen zodat jij zeker weet dat je het beste cadeautje zult aanschaffen voor het vertrek van jouw collega.

Cadeau met eigen foto

Mocht je een cadeau willen geven met een persoonlijk karakter, dan is het zeker aan te raden om eens te kijken of je een cadeau kunt aanschaffen waarbij het mogelijk is om je eigen foto erop te laten drukken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mok of een fles wijn te bestellen waar je een unieke foto van jullie samen op kunt laten drukken. Een afscheidscadeau collega was nog nooit zo uniek en persoonlijk!

Het kopen van kunst

Kunst kopen kan ook een manier zijn om een mooi afscheidscadeau te kopen. Hierbij is het wel goed om te vermelden dat kunst over het algemeen een stuk duurder is dan andere afscheidscadeautjes. Kunst komt voor in diverse vormen en maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op het internet kun je diverse aanbieders vinden die kunst als afscheidscadeautjes aanbieden.

Organiseer een etentje

Natuurlijk is het ook mogelijk om naast producten een etentje te organiseren met alle collega’s. Hierbij zorg je ervoor dat je met z’n alle nog een keer een leuk gesprek kunt voeren onder genot van wat lekker eten. Mocht je hiervoor kiezen, dan is het zeker aan te raden om van tevoren de dieetwensen op te vragen. Je wilt immers voorkomen dat je gaat uiteten in een restaurant waar eten wordt geserveerd waar collega’s allergieën voor hebben.

Gerelateerde berichten

Hoe weet je of een baan bij je past?

Als je moeite hebt met het vinden van vacatures Rotterdam, weet je misschien nog steeds niet of de baan bij je past. In een ander geval kun je je...

Lees meer

Over ons

Check onze informatieve blogs voor interessante inzichten in het MKB en hoe daarin te slagen.

Contactgegevens

Via info @ sos-mkb.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden